En bydel i byen
et samlingspunkt for alle

Skejbyen er for dig, der drømmer om en bolig, hvor du kan føle dig hjemme og samtidig være en del af et område, hvor sport, kultur, natur og fællesskab er omdrejningspunktet i hverdagen.

Du får et godt hjem med fokus på gode materialer, fuld udnyttelse af boligens kvadratmeter og med fokus på de små detaljer, der lige gør hverdagen lidt lettere.
De to bygninger karré 7og karré 9 er placeret ud mod Skejbyvej. Her kan du få udsigt til naturskønne omgivelser, aktivitetstorvet ved hallen og det grønne gårdrum.
7 og 9 er to karréer i forskellige højder, som åbner op ud mod fællesskabet i den grønne kile, hvor Skejbyens beboere kan mødes om det gode naboskab. I gårdrummet er der plads til at trække sig tilbage og nyde samværet med både familie, venner og naboer. På den måde smelter livet i karréerne og samværet mellem bygningerne sammen og giver plads til både privatliv og fællesskab.
I karré 7og karré 9 er der 159 boliger fordelt på fem etager. Boligerne er for den lille familie, kæresteparret, vennerne eller dig, der gerne vil have din egen bolig. De er alle indrettet med minimal spildplads og gedigne materialer, der giver dig et lækkert hjem med alt, du behøver. Vi har samlet de vigtigste informationer til dig her:

Fakta

1-4 værelser
49-86 kvadratmeter
Altan eller terrasse til alle lejligheder
Parkering i nærheden af boligen
Grebsfrit hvidt køkken med corian bordplade
Ekstra høje overskabe
Ask lamelparketgulve
Vaskesøjle i alle boliger
Ekstra opbevaring på badeværelset
Mulighed for ekstra terrasse ved indgangen til boligen
Stuelejligheder hævet over terræn
Depotrum til alle boliger
Cykelkælder med opladning til elcykler

Er du interesseret
i at høre mere?
Ring 53 54 02 73

Der er kræset for detaljen

Gedigne materialer
og liv i facadeudtrykket

karré 7 og karré 9 er to ud af tolv bygninger i Skejbyen. De to karréer er af samme arkitektoniske karakter og komplimenterer hinanden i både materialer, udtryk og stil.
Bygningerne er muret op i røde tegl, der giver et velkendt, klassisk og varmt udtryk. De varierer i højde for at give et varieret spil i områdets bebyggelse, så diversiteten blandt beboerne også afspejles i diversiteten i bygningerne.
Det er langt fra tilfældigheder og trivialiteter, der har været med til at skabe de to boligbygninger i Skejbyen. Arkitekterne har haft et særligt fokus på at skabe boliger og uderum, der giver beboerne et helt særligt hjem.
Foran indgangene til hver bolig er de klassiske altangange nytænkt med åbne facader med mursten i forskellige mønstre samt dekorative bjælkesøjler. Dette er skabt for at give beboerne et indbydende entréområde med mulighed for en lille ekstra terrasse.
Derudover har lejlighederne store altaner, hvor der eksempelvis i de treværelses lejligheder er adgang fra begges sider. Altanerne er desuden designet med lukkede sider og balustre foran, som giver beboerne privatliv, men stadig med udsigt til området.
I stueplan er boligerne med hævede terrasser og prydgræsser i plantekasser, der skaber et privat og hyggeligt terrassemiljø.
”Det har været vigtigt for os at skabe et byggeri med fokus på forskellighed og med et varieret udtryk. Vi vil gerne bryde med den monotome karrébebyggelse, og derfor finder du både murstens filigran, søjler med brystninger samt malede værn og altaner, der giver liv til facaden, men med en rød tråd hele vejen igennem.”
- Tina Andersen, arkitekt hos Rambøll

Det finder du i nærheden

Daginstitution – 50 meter
Sportsfaciliteter – 50 meter
Café og spisested – 50 meter
Indkøb – 100 meter
Risskov Gymnasium – 700 meter
Aarhus Business College – 750 meter
Mollerup Skov – 900 meter
Skejbycenteret – 1 kilometer
Veri Center – 1,7 kilometer
Aarhus Universitetshospital – 2,3 kilometer
Aarhus Universitet – 4,2 kilometer
Aarhus centrum – 5,3 kilometer

KONTAKT OS I DAG

ÅBENT HUS I SKEJBYEN
DEN 12 JANUAR 2020
DORIS KÆRAAS GADE 10. 4. 2,
8200 AARHUS N

book en fremvisning
53 54 50 54