faciliteter og fællesskab

En bydel i byen
et samlingspunkt for alle

I Skejbyen handler det om fællesskab
Som noget helt særligt flytter du ind i en bydel, hvor fællesskab og byliv har en vigtig rolle. Her er det nære naboskab prioriteret højt, og det er muligt at benytte gode fællesrum og faciliteter til bl.a. fællesspisning, kreative workshops, vinklub eller brætspilsaften. En bylivskoordinator vil understøtte fællesskabet og bidrage til diverse sociale arrangementer i samspil med beboerne. Du kan også booke velindrettede gæsteværelser mv. Kommunikation og booking af fællesfaciliteter foregår nemt via vores bylivs-app du kan tilgå som beboer i vores bydel.
Plads til nye bekendtskaber
Sportshallen, aktivitetstorvet, fælleslokalet og caféen bliver samlingspunktet for hele Skejbyen. Her kan du som beboer dyrke sport, drikke kaffe, købe mad med hjem, lave aktiviteter med familien, slappe af, møde din nabo og meget andet.

Skejbyen er en bydel i byen med aktiviteter og muligheder for alle, der ønsker en aktiv hverdag med alt lige i nærheden.

Her behøver du kun at gå
uden for din dør for at få
adgang til alt dette

Sportshal til bl.a. holdtræning og boldspil
Fælleslokale
Sportslounge og café med udeservering
Lokaler til fælles aktiviteter
Aktivitetstorv
Udendørs fitness
Pannabane
Multibane
Delebil fra TADAA!
Cykelværksted
Gæsteværelser
Indkøbsmuligheder og meget mere…

Min bydel app

Dyrk fællesskabet med
fællesspisning og cykelture

MIN BYDEL APP
Alle beboere i Skejbyen får adgang til en app kaldet Min Bydel. Her kan du nemt og enkelt booke faciliteter, hjælpe og informere hinanden om nyheder, se begivenheder og meget andet. 

App’en er en fælles kommunikations- og informationsplatform i Skejbyen. Her kan du som beboer kommunikere med andre beboere, lave opslag på den digitale opslagstavle, booke tider i hallen og se vigtige informationer fra eksempelvis viceværten.

App’en Min Bydel er skabt for at bringe beboerne tættere. Med app’en kan du nemt oprette dig som bruger og hurtigt få et overblik over Skejbyens mange muligheder. 

App’en er samlingspunktet for alle muligheder og fællesskabet, hvor du blandt andet også kan melde dig til fællesspisning i hallen, arrangere cykelture, spørge dine naboer til råds, booke arrangementer i fælleslokalet og meget andet.

I Skejbyen handler det i høj grad om at deles om faciliteterne og benytte sig af de muligheder, det giver at bo i en bydel med andre. Ud over Min Bydel app’en kan du nemlig også benytte dig af en delebil fra TADAA! i Skejbyen. Det foregår ved, at du tilmelder dig via TADAA!s app og derefter booker bilen.
”Sportshallen, caféen, fælleslokalet, området omkring hallen og Min Bydel app’en er alt sammen klar til at blive taget i brug i efteråret 2020.”
- vi ses i Skejbyen

Bylivsforening
For hele Skejbyen

Bylivsforening
I en bydel som Skejbyen, hvor mulighederne og aktiviteterne kan være mange, er det en fordel at have nogle til at holde overblik og være frontløbere på de gode idéer. Derfor er der en bylivsforening i Skejbyen. Formålet med bylivsforeningen er at sikre, at alle de gode initiativer og muligheder bliver ført ud i livet for beboerne.

Bylivsforeningen vil blandt andet bestyre lokalerne i sportshallen og have det store overblik over aktiviteterne. Derudover vil de være med til arrangere eksempelvis strikkeklub, fællesspisning, fodboldturneringer, filmaftener og meget andet, der kan få venskaber og fællesskaber til at vokse i Skejbyen.

Ud over bydelsforeningen vil der være et viceværtskontor med 3 fast tilknyttede viceværter, der står klar til at hjælpe beboerne.